Daktransport Deze categorie heeft 342 producten

Lang materiaal vervoeren op uw bedrijfsbus? Sidebar.nl heeft imperialen (incl. accessoires) en allesdragers in het assortiment. Neem eenvoudig de lange lading mee!

  • Imperialen

    Imperiaal nodig voor het materiaal vervoer op het dak van je bedrijfswagen? Voorgemonteerd, robuust en je hoeft het bagagerek alleen nog maar vast te zetten op het dak. Kijk in ons assortiment en kies het juiste imperial voor je bus!

  • Allesdragers

    Aluminium dakdragers voor iedere bedrijfswagen. Van duurzaam aluminium en zeer eenvoudig op de originele dakpunten te monteren. Ideaal voor lange stukken hout, ladders of ander materiaal dat niet in de bus past.

  • Deurladders

    Met onze ladders is het eenvoudig om materiaal op- en af te laden van de imperiaal. Wij leveren ladders die passen bij de door ons geleverde aluminium of RVS imperiale.

    Naast de ladders die op de auto gemonteerd worden, leveren wij ook een telescopische ladder; de Get-Up ladder (alleen geschikt voor de aluminium Q-Top imperiaal of als losstsaande ladder). 

  • Daktransport Accessoires

    Lading eenvoudig vast binden? Kijk dan hier voor onze bindhaken, ladingstoppers en andere accessoires voor het Aluminium imperiaal of Allesdragers. Vragen? Neem dan contact met ons op!

per pagina
Toont 241 - 255 van de 342 items
Toont 241 - 255 van de 342 items