Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Kijk dan of uw vraag in onderstaande lijst voor komt. Dit zijn de meest gestelde vragen. Misschien heeft u dan al direct een antwoord op uw vraag! Mocht uw vraag niet in deze lijst staan, neem dan gerust contact op met onze klantenservice: 075 640 79 73 of via e-mail

Algemene Sidebar.nl informatie

Hoe kan ik sidebar.nl bereiken?

Onze webshop is 24/7 geopend en per e-mail en WhatsApp zijn wij altijd bereikbaar. Wij streven ernaar om dezelfde of de erop volgende werkdag een reactie te geven. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 16:00. 

Hoe is het gesteld met mijn privacy?

Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen t.b.v. de afhandeling van uw bestelling en om te voldoen aan wettelijke (administratieve) verplichtingen. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk, om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden. Wilt u uw persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen? Stuur dan een e-mail Ons volledige privacy beleid vindt u terug op de sitepagina ‘algemene voorwaarden’.

Welke afmetingen heeft mijn auto?

De lengte- en hoogtematen van je bestelbus zijn vaak lastig te bepalen. Om u te helpen staat er een afbeelding met herkenningspunten bij de geselecteerde bedrijfswagen. Daarnaast is er een speciale pagina waarop u de juiste maten per merk en type auto kunt nakijken: Wielbasis bedrijfswagen afmeting. Lukt het niet of twijfelt u? Neem dan even contact op met de klantenservice van Sidebar.nl.

Hoe kan ik zien of het mijn auto is?

Via de kentekencheck kunt u terugvinden welke auto u heeft. Let bij een model in een overgangsjaar op! Twijfelt u? Bel dan even met onze klantenservice: 075 - 6407973 of stuur een e-mail

AVG

Onze AVG verklaring vindt u hier.

Betaalmethoden

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij sidebar.nl kunt u onder andere betalen met:

  • Ideal
  • Creditcard
  • Paypal
  • Overboeking
  • Bancontact
Hoe controleer ik of mijn betaling is aangekomen?

Wanneer u een bestelling betaalt heeft dan ontvangt u automatisch een orderbevestiging. Mocht u geen orderbevestiging ontvangen hebben, neem dan even contact op met de klantenservice.

Ik wil graag bestellen

Ik wil graag meerdere producten in één keer bestellen, ontvang ik dan nog korting?

Afhankelijk van de productcombinatie en aantallen kunnen wij een pakketaanbieding voor u maken. Bij identieke producten vanaf 10 stuks kunnen wij u een staffelkorting bieden. Neem gewoon even contact met ons op, dan stemmen wij de mogelijkheden met u af.

Is het mogelijk om een apart aflever- en factuuradres op te geven?

Uiteraard is het mogelijk om een ander afleveradres op te geven voor de Sidebar.nl producten.

Wat gebeurt er als ik niet aanwezig ben als mijn spullen geleverd worden?

Dat komt wel eens voor. Geen probleem, de transporteur laat een brief voor u achter met de contactgegevens om een nieuw transportmoment in te plannen. Wanneer de transporteur niets van u hoort, worden uw Sidebar.nl producten de volgende werkdag aangeboden.

Kan ik mijn bestelde Sidebar.nl producten afhalen?

Helaas is het (nog) niet mogelijk om de producten af te halen.

Wanneer kan ik mijn product verwachten?

Een voorradig product gaat mee met het eerstvolgende aflevermoment. De uitlevering is in principe op woensdag en vrijdag. Wanneer een product niet voorradig is, zullen wij u daarover informeren.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

1. Kleine pakketten (raamroosters, bumperbescherming, led lampen, laadruimte accessoires): 8,95 exclusief btw (België 12,95) 

2. Grote pakketten Sidebars, Imperialen, Allesdragers & Backbars: 22,50 exclusief btw (België 27,50)

Ik heb een verkeerd product besteld en ontvangen, wat nu?

Het kan voor komen dat u een verkeerd product heeft besteld. Retourneren is mogelijk tot 30 dagen na levering. Neem eerst contact op om een retourformulier te ontvangen.
Een klein pakket kan retour via PostNL. Voor grotere producten zullen wij onze vervoerder inschakelen om de producten bij u op locatie op te halen. Hier zijn kosten aan verbonden omdat wij een retourtransport inkopen. Het retourtarief van o.a. sidebars, pushbars, backbars en opstappen is € 35,00 ex BTW. Het retourtarief voor een imperiaal bedraagt 95,-.

Wij ontvangen de producten onbeschadigd en graag in originele verpakking retour. Houdt montagemateriaal goed gescheiden van de producten (zeker bij sidebars!). Dit voorkomt krassen op het materiaal en een naheffing van polijstkosten. Nadat de order bij ons is aangekomen, zullen wij het verkeerd bestelde product volledig aan u terugbetalen. Mocht het product beschadigd retour komen en herstel is niet mogelijk? Dan behouden wij ons het recht voor om herstelkosten door te belasten tot een maximum van 50% van het geretourneerde artikel. 

Ik heb het juiste product besteld maar het verkeerde product ontvangen, wat nu?

Ook wij maken weleens een fout. Mocht bovenstaand geval bij u voorkomen, neem dan even contact met ons op. Uiteraard rekenen wij geen retourkosten voor een verkeerde levering door Sidebar.nl.

Ik heb een vraag over een Sidebar.nl product

Ik wil mijn bus mooier maken, welke accessoires heb ik nodig?

Het ligt er aan wat uw wens is. Voor het vervoer van materiaal is het bijvoorbeeld erg handig om een imperiaal of allesdrager op uw bus te plaatsen. Zoekt u meer bescherming tegen dorpelschade of verfraaiing van uw bedrijfswagen? Dan is het wellicht handig om sidebars te plaatsen onder uw bestelauto.

Kan ik mijn producten zelf monteren?

Bij uw aankoop zit veelal een montagehandleiding die stapsgewijs de montage toelicht. Mocht u er niet uit komen? Neem dan gewoon even contact met ons op. Stuur een mail met foto's of bel 075-6407973.

Hoe verleng ik de levensduur van mijn RVS Sidebars?

Wanneer u RVS producten periodiek met een natte doek schoonmaakt, verlengt u de levensduur van het product. Onder bepaalde omstandigheden is RVS echter kwetsbaar; bijvoorbeeld in een omgeving van zilte (zee)lucht of waar zich gemiddeld meer ijzerionen in de lucht bevinden (spoorlijn, metaalbewerkingsfabriek). De kans op vliegroest is dan aanwezig. Met Metal Polish is vliegroest makkelijk weg te poetsen.

Vindt u het artikel dat u zoekt niet op onze site?

Bent u op zoek naar een accessoire voor uw bedrijfswagen, maar ziet u dat niet op onze site? Neem dan even contact met ons op via e-mail of per telefoon; 075-6407973! Wellicht is het product te bestellen.