Over ons

Sidebars en meer voor uw bedrijfswagen: dát is Sidebar.nl

Waarom bij Sidebar.nl kopen?

Check onze Sidebar SIX!

 1. Meer dan 10 jaar ervaring
  Sidebar.nl is meer dan 10 jaar actief op de markt. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij een netwerk van betrouwbare leveranciers om ons heen gebouwd. In samenwerking met deze partners leveren wij  degelijke producten van hoogstaande kwaliteit en ook nog eens scherp geprijsd.

 2. Alleen A-kwaliteit
  Door de continuïteit en betrouwbaarheid van onze partners garanderen wij een constante kwaliteit. Bovendien leveren wij het merendeel van onze producten voor bestelbussen en kleine bedrijfswagens uit eigen voorraad.

 3. Scherpe prijs
  Door onze marktpositie kopen wij scherp in. Daarnaast zijn wij een online shop voor praktische producten voor bedrijfsbusjes. Onze sidebars, stoelhoezen, pushbars en imperialen betrekken wij direct van onze partners. Wij hebben dus géén showroom, montagewerkplaats of afhaalmagazijn.

 4. 95% uit voorraad leverbaar
  Bij elk artikel staat een levertijdindicatie. Wij leveren 2 x per week uit: op woensdag en vrijdag. Een bestelling is dus snel in huis. Mocht iets onverhoopt een langere levertijd hebben dan vermeld? Dan nemen wij altijd persoonlijk contact op om de levering af te stemmen. Duurt levering te lang? Dan kan een order altijd geannuleerd worden.

 5. Eenvoudige montage
  Bij bijna al onze producten wordt een montagehandleiding meegeleverd. In principe is alles door 1 persoon te monteren. Wij maken gebruik van de reeds aanwezige montage-uitsparingen af fabriek. Sidebars, pushbars, imperialen en opstappen zijn dus eenvoudig te monteren. Voor de montage van raamroosters zijn popnagels of zelftap schroeven bijgeleverd. Bij grote producten, zoals een imperiaal, is een extra handje noodzakelijk.

 6. Persoonlijk advies
  Zeker weten of het juiste artikel wordt besteld?
  Lukt het niet helemaal met de montage?
  Op zoek naar een specifiek product dat niet in onze webshop staat?
  Eenmalig of vaker een partij afnemen van minimaal 5 dezelfde producten?

Wij doen ons best om elke klant een passende oplossing en/of support te bieden!
Neem gewoon even contact  met ons op!

Hartelijke groet

Sidebar.NL