Bus inrichting Deze categorie heeft 106 producten

Bestelwagen interieur producten nodig? Onder andere stoelhoezen, Jerrycans, Led Laadruimteverlichting en overige laadruimte tools!

  • Verlichting

    Onze 12V Led Lampen zijn robuust en geven veel licht in de laadruimte. Het maakt het werken in de laadruimte kinderlijk eenvoudig, zeker in de donkere maanden zijn de led lichten erg

  • Werktools

    Handige werktools voor in de laadruimte van de bedrijfswagen. Om op te ruimen, handen te wassen of gereedschappen die t werk op locatie nét even wat makkelijker te maken.  Van kitkokers-, spuitbushouders tot jerrycans en bezemsteelhouder. Geschikt voor bijvoorbeeld de schilder, timmerman, bouwvakker of glazenwasser

  • Stoelhoezen

    Beschermende stoelhoezen voor iedere bedrijfsbus. Speciaal heavy-duty ontworpen beschermhoezen, precies pas en stijlvol voor je bedrijfswagen. Op maat gemaakt!

per pagina
Toont 106 - 106 van de 106 items
  • Uittrekbare bankschroef
    Snel bekijken
    250,00 (excl. btw)
    Uittrekbare bankschroefhouder

    Deze donkergrijze bankschroefhouder kan gemonteerd worden op de ladvloer van de cabine van de bedrijfswagen. De houder is voorzien van een verzinkte voet waarop een bankschroef gemonteerd kan worden.  Ingeschoven 85,5 cm Uitgetrokken 14,2 cm Breedte 21 cm uittrekbaar tot 56,5 cm.  belastbaar tot 150 kiloExclusief bankschroef!

    250,00 (excl. btw)
Toont 106 - 106 van de 106 items