Bus Bescherming Deze categorie heeft 532 producten

Op zoek naar kwalitatieve maatwerk bescherming voor de carrosserie van de bedrijfswagen? Sidebar.nl levert een assortiment aan functionele, robuuste producten die de bedrijfsbus beschermen. Wij leveren Sidebars, Backbars, Pushbars, Bumperbeschermplaten en Opstaptreden voor Citroën, Dacia, Fiat, Ford, MAN, Mercedes. Nissan, Opel, Peugeot, Renault...

Op zoek naar kwalitatieve maatwerk bescherming voor de carrosserie van de bedrijfswagen? Sidebar.nl levert een assortiment aan functionele, robuuste producten die de bedrijfsbus beschermen. Wij leveren Sidebars, Backbars, Pushbars, Bumperbeschermplaten en Opstaptreden voor Citroën, Dacia, Fiat, Ford, MAN, Mercedes. Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota en Volkswagen. Onze producten zijn maatwerkitems en afgestemd op het merk-type bedrijfswagen. 

Meer
  • Sidebars

    Onze RVS Sidebars beschermen uw dorpels optimaal. Keuze uit gepolijste of geborstelde zijbars. Kies je voor sportief of puur voor bescherming? Ze zijn er voor beide functies!

  • Pushbars

    RVS Bullbar nodig voor uw bedrijfswagen? Kijk dan online voor onze TÜV gecertificeerde pushbars en monteer eenvoudig zelf!

  • Backbars

    De rearbar voor uw bedrijfsbus is gemaakt van hoogwaardig geborsteld of gepolijst RVS. Optimale carrosseriebescherming en eenvoudig zelf te monteren.

    Uw voordelen bij een RVS Backbar van sidebar.nl

    1. Compleet montagepakket
    2. Volledig dicht gelaste uiteinden
    3. Robuuste bescherming van uw bedrijfswagen
  • Auto opstap

    Opstaptrede voor iedere Bedrijfsbus. Bekijk het assortiment opstappen op Sidebar.nl!

  • Bumperplaat

    Onze Bumperbescherming voorkomt vervelende dorpelschade aan de bumper. Eenvoudig te monteren en zeer snel geleverd. Kijk en bestel deze stijlvole beschermlijisten voor de beste prijs op Sidebar.nl!

per pagina
Toont 301 - 315 van de 532 items
  • Opstaptrede Volkswagen Transporter T6
    Snel bekijken
    315,00 (excl. btw)
    Opstaptrede Volkswagen Transporter T6

    Stap veilig & eenvoudig in uw Volkswagen T6 met het Aluminium Opstappaneel Uw voordelen bij onze aluminium achteropstap:Geanodiseerd roestvrij aluminium Opstaptrede met speciale anti-slip ribben Eenvoudig monteren op chassis Stalen montagebeugels Paneel is ontwikkelt op een gemiddelde herenschoenmaat, instappen is eenvoudig & veilig  Niet...

    315,00 (excl. btw)
  • RVS pushbar Citroën Jumper 2006+
    Snel bekijken
    415,00 (excl. btw)
    Pushbar Citroën Jumper 2014+

    De EU-gecertificeerde pushbar voor een Citroen Jumper, model 201+, van Sidebar.nl is gemaakt van hoogwaardig gepolijst RVS. Dit model bullbar (zonder crossbar) verfraait de bestelwagen en is eenvoudig zelf te monteren. Uw voordelen bij Pushbars van Sidebar.nl, de bulbar.is van hoogwaardig gepolijst RVS gemaakt heeft een buisdiameter van 62 mm  is...

    415,00 (excl. btw)
  • Pushbar Fiat Ducato 2014+ (TÜV)
    Snel bekijken
    335,00 (excl. btw)
    Pushbar Fiat Ducato 2014+ (TÜV)

    EU-gecertificeerde pushbars van Sidebar.nl zijn gemaakt van hoogwaardig gepolijst RVS. Deze bullbar verfraait de Fiat Ducato (2014+) en is eenvoudig te monteren. Specificaties Pushbar met crossbar Fiat Ducato van Sidebar.nl, de bulbarVan hoogwaardig gepolijst RVS buisdiameter van 60 mm  is EU gecertificeerd (TÜV)

    335,00 (excl. btw)
  • RVS pushbar Ford Transit (TÜV) 2014+
    Snel bekijken
    315,00 (excl. btw)
    pushbar Ford Transit (TÜV) 2014+

    EU-gecertificeerde pushbars van Sidebar.nl zijn gemaakt van hoogwaardig gepolijst RVS. De bullbar verfraait de Ford Transit (2014+) en is eenvoudig zelf te monteren. Uw voordelen bij een Pushbar van Sidebar.nl, de bulbar.is van hoogwaardig gepolijst RVS gemaakt heeft een buisdiameter van 62 mm  is EU gecertificeerd (TÜV)

    315,00 (excl. btw)
  • pushbar MAN TGE (tüv)
    Snel bekijken
    300,00 (excl. btw)
    pushbar MAN TGE (tüv)

    Deze EU-gecertificeerde pushbar is gemaakt van gepolijst RVS. De bullbar verfraait de MAN TGE en is eenvoudig te monteren. Specificaties MAN TGE crossbarhoogwaardig gepolijst (glanzend) RVS buisdiameter van 62 mm  TÜV en EU-gecertificeerdGeschikt voor Adaptive Cruise control & Forward Collision Mitigation. Combineer met glanzende sidebars!

    300,00 (excl. btw)
  • Pushbar Mercedes Vito 2014+ (ACC, FCM, PDC)
    Snel bekijken
    280,00 (excl. btw)
    Pushbar Mercedes Vito 2014+

    EU-gecertificeerde pushbars van Sidebar.nl zijn van hoogwaardig gepolijst RVS. De bullbar verfraait de Mercedes Vito en is eenvoudig te monteren. Specificaties Pushbar van Sidebar.nl, de bulbarhoogwaardig gepolijst RVS  buisdiameter van 60 mm  EU gecertificeerd (TÜV) geschikt voor PDC, ACC, FCMLet op: niet geschikt voor AMG-type!

    280,00 (excl. btw)
  • Pushbar Opel Combo 2018+
    Snel bekijken
    295,00 (excl. btw)
    Pushbar Opel Combo 2018+

    Deze EU-gecertificeerde pushbar is van gepolijst RVS. De bullbar verfraait de nieuwe Opel Combo (2018+) en is eenvoudig te monteren.Specificaties Pushbar Opel Combohoogwaardig gepolijst RVS  buisdiameter van 60 mm  EU gecertificeerd (TÜV)Er worden afdekdoppen voor de park-sensoren meegeleverd.

    295,00 (excl. btw)
  • RVS pushbar Peugeot Boxer 2006 t/m 2013 (TÜV)
    Snel bekijken
    415,00 (excl. btw)
    pushbar Peugeot Boxer 2006 t/m 2013 (TÜV)

    EU-gecertificeerde pushbars van Sidebar.nl zijn gemaakt van hoogwaardig gepolijst RVS. De bullbar voor de Peugeot Boxer (model 2006 t/m 2013) verfraait de bedrijfswagen en is eenvoudig zelf te monteren. Uw voordelen bij een Pushbar van Sidebar.nl, de bulbarhoogwaardig gepolijst RVS  buisdiameter van 62 mm  EU gecertificeerd (TÜV)Mooi i.c.m....

    415,00 (excl. btw)
  • Pushbar Peugeot Boxer 2014+
    Snel bekijken
    335,00 (excl. btw)
    Pushbar Peugeot Boxer 2014+

    Deze EU-gecertificeerde pushbar is gemaakt van gepolijst RVS. De bullbar verfraait de Peugeot Boxer en is eenvoudig zelf te monteren. Specificaties Peugeot Boxer pushbarhoogwaardig gepolijst (glanzend) RVS buisdiameter van 60 mm  EU-gecertificeerdCombineer met glanzende sidebars!

    335,00 (excl. btw)
  • Pushbar Toyota ProAce City 2020+
    Snel bekijken
    295,00 (excl. btw)
    Pushbar Toyota ProAce City 2020+

    EU-gecertificeerde pushbar van hoogwaardig gepolijst RVS: de crossbar verfraait de Toyota ProAce City (2020+) en is eenvoudig te monteren. Specificatie pushbar TOYOTA ProAce Cityhoogwaardig gepolijst RVS buisdiameter 60 mm  EU gecertificeerdGeschikt voor ACC Automatic Cruise Control /FCM Forward Collision Mitigation. Combineer met hoogglans...

    295,00 (excl. btw)
  • RVS pushbar Volkswagen Transporter T5 tm 2015
    Snel bekijken
    400,00 (excl. btw)
    pushbar Volkswagen Transporter T5 (TÜV)

    Een EU-gecertificeerde pushbar van Sidebar.nl verfraait de VW T5 en is eenvoudig zelf te monteren. Uw voordelen bij een Pushbar van Sidebar.nlhoogwaardig gepolijst RVS  buisdiameter van 62 mm  is EU gecertificeerd (TÜV)Geschikt voor Transporter modellen uit bouwjaar 2003 t/m 2015. Niet geschikt voor PanAmercia 4-Motion.

    400,00 (excl. btw)
  • RVS pushbar Volkswagen Transporter T6
    Snel bekijken
    320,00 (excl. btw)
    Pushbar Volkswagen Transporter T6 (TÜV)

    EU-gecertificeerde pushbars van Sidebar.nl zijn gemaakt van hoogwaardig gepolijst RVS. De bullbar verfraait de VW T6 en is eenvoudig zelf te monteren. Uw voordelen bij een Pushbar van Sidebar.nl, de bulbar..is van hoogwaardig gepolijst RVS gemaakt heeft een buisdiameter van 62 mm  is EU gecertificeerd (TÜV)

    320,00 (excl. btw)
  • RVS Pushbar Volkswagen Transporter T6.1
    Snel bekijken
    320,00 (excl. btw)
    Pushbar Volkswagen Transporter T6.1 (TÜV)

    EU-gecertificeerde pushbars van Sidebar.nl zijn gemaakt van hoogwaardig gepolijst RVS. De bullbar verfraait de VW Transporter T6.1 en is eenvoudig zelf te monteren. Uw voordelen bij een Pushbar van Sidebar.nlhoogwaardig gepolijst RVS buisdiameter 62 mm  is EU- en TÜV-gecertificeerd ACC, FCM, PDC compatibleNiet voor PanAmericana 4 Motion

    320,00 (excl. btw)
  • RVS Backbar Renault Trafic Geborsteld 2014+
    Snel bekijken
    215,00 (excl. btw)
    Renault Trafic Backbar Geborsteld 2014+

    De backbar voor de Renault Trafic is gemaakt van hoogwaardig gepolijst RVS. Optimale bumperbescherming en eenvoudig zelf te monteren. Uw voordelen bij een RVS Backbar van sidebar.nlVolledig dicht gelaste uiteinden Robuuste bescherming van uw Renault Trafic RVS achterbalk met een diameter van 64mm Compleet montagepakket

    215,00 (excl. btw)
  • RVS Backbar Renault Trafic Geborsteld 2014+
    Snel bekijken
    215,00 (excl. btw)
    Renault Trafic Backbar Geborsteld t/m 2013

    De backbar voor de Renault Trafic (t/m 2013) is gemaakt van hoogwaardig gepolijst RVS. Optimale carrosseriebescherming en eenvoudig zelf te monteren. Uw voordelen bij een RVS Backbar van sidebar.nlCompleet montagepakket Volledig dicht gelaste uiteinden Robuuste bescherming van uw Renault Trafic RVS achterbalk met een diameter van 64mm

    215,00 (excl. btw)
Toont 301 - 315 van de 532 items