Fiorino Deze categorie heeft 39 producten

per pagina
Toont 31 - 39 van de 39 items
  • RVS Imperiaal Fiat Fiorino 2008+
    Snel bekijken
    655,00 (excl. btw)
    RVS Imperiaal Fiat Fiorino 2008+ Deuren

    Eenvoudig lange materialen via het dak van de Fiat Fiorino transporteren. Uitgevoerd in krasvast RVS. Kies het juiste imperiaal in het keuzemenu Uw voordelen bij een RVS imperiaal van Sidebar.nlStandaard met Geluidswikkel & Ladderrol Open zijkanten, maakt het laden gemakkelijk Maatwerk Fiat Fiorino

    655,00 (excl. btw)
  • RVS Kentekenplaathouder
    Snel bekijken
    19,95 (excl. btw)
    RVS Kentekenplaathouder

    Mooie RVS Kentekenplaathouder voor op uw bestel auto. Conform EU-maat!

    19,95 (excl. btw)
  • RVS Lampbeugel Imperiaal
    Snel bekijken
    25,00 (excl. btw)
    RVS Lampbeugel Imperiaal

    Mooie RVS lampbeugel voor onze TÜV imperialen. Speciaal ontwikkelt voor de Q-Top aluminium imperiaal Geschikt voor zwaailampen of werklampen Past niet op andere imperialen Exclusief Lamp, alleen de beugel

    25,00 (excl. btw)
  • Q-Top Get-Up ladder haakbeugels
    Snel bekijken
    37,50 (excl. btw)
    Set Get-Up Altrex ladder Aanhaakbeugels

    Set (reserve)beugels t.b.v. de Get-up Altrex ladder voor Q-Top imperialen. Ter vervanging van een kapotte of beschadigde aanhaakbeugel van deze telescopische ladder. Geschikt voor de Get-Up 4 treden en Get-Up 6 treden.

    37,50 (excl. btw)
  • Stalen uittrekslede
    Snel bekijken
    499,00 (excl. btw)
    Stalen uittrekslede

    Stalen uitschuifslede waar kastjes of werkmaterieel zoals een compressor op gemonteerd kunnen worden.gelagerd staal in 3 standen te vergrendelen extra beveiligd bij dichte stand 90% uitschuifbaar uit de bedrijfswagen breedte van de slede 33 cm hoogte  van de slede 6,5 cm in 3 maten verkrijgbaarWordt geleverd in de kleur grafiet-grijs.

    499,00 (excl. btw)
  • Transportkoker 3 meter
    Snel bekijken
    290,00 (excl. btw)
    Transportkoker 3 meter

    Robuuste imperiaal transportkoker om simpel en snel lange lading van max 3 meter te vervoeren. De transportbuis is van aluminium en snel te bevestigen op aluminium Q-Top imperialen. Specificaties transportkoker | Carry TubeDuurzaam & lichtgewicht 5-minuten montage Afsluitbaar met schijfremslotenCompatibile met de aluminium Q-Top imperialen...

    290,00 (excl. btw)
  • Trekhaakslot Safeguard
    Snel bekijken
    119,00 (excl. btw)
    Trekhaakslot Safeguard

    Het Trekhaakslot van Sidebar.nl beveiligt de bestelbus tegen inbraak. Het slot past alleen op een afneembare trekhaakkogel. Past niet op een vaste trekhaak!

    119,00 (excl. btw)
  • Uittrekbare bankschroef
    Snel bekijken
    250,00 (excl. btw)
    Uittrekbare bankschroefhouder

    Deze donkergrijze bankschroefhouder kan gemonteerd worden op de ladvloer van de cabine van de bedrijfswagen. De houder is voorzien van een verzinkte voet waarop een bankschroef gemonteerd kan worden.  Ingeschoven 85,5 cm Uitgetrokken 14,2 cm Breedte 21 cm uittrekbaar tot 56,5 cm.  belastbaar tot 150 kiloExclusief bankschroef!

    250,00 (excl. btw)
  • Zwarte imperiaal Fiat Fiorino 2008+
    Snel bekijken
    655,00 (excl. btw)
    Zwarte imperiaal Fiat Fiorino TÜV

    Zwarte aluminium imperiaal met open zijde voor de Fiat Fiorino Specificaties open ImperialLeverbaar voor bestelbus met klep of deuren Duurzaam aluminium = onderhoudsvrij & lichtgewicht Dakimperiaal voorgemonteerd afgeleverd Eenvoudige montage op bedrijfswagen TÜV-gecertificeerd, gegarandeerde kwaliteitAlleen geschikt voor auto met achterdeuren!

    655,00 (excl. btw)
Toont 31 - 39 van de 39 items